BAĞIŞ TÜRLERİ

Zihinsel engelli çocuklar sabah evlerinden alınarak haftanın beş günü özel eğitim verilmekte, sosyal faaliyetler yapılmakta, öğlen yemeği verilmekte, öz bakımını yapamayanlara bakıcı annelerimiz yardımcı olmaktadır. Annesi olmayanlara banyo yaptırmaktayız. Bu hizmetler için maddi, manevi yardıma ihtiyacımız olup siz değerli hayırseverlerin bağışlarına ihtiyaç duymaktayız. Yapacağınız bağışlarla engelli çocuklarımız ve ailelerinin mutlu olmalarını sağlayacağınız için, onlar adına şimdiden çok teşekkür ve minnetlerimizi sunarız.

Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Emine Şirin

Bağış İçin İban Numaramız

Gönlü bizimle olan herkese merhaba çocuklarımıza ve derneğimize maddi manevi yardımlarınızı bekliyoruz.

İBAN:TR51 0001 0020 7674 2118 2950 07

T.C. Ziraat Bankası Kardelen/ANKARA Şubesi

DUYURU !!!

ÖĞRETİLEBİLİR ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ 10.10.2023 TARİHLİ 2023/10 YÖNETİM KURULU KARARI İLE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI İLANIDIR !!

Derneğimizin olağanüstü Genel Kurulu 12.11.2023 Pazar günü Saat 12:00’de Yenibatı mah. 2386.Cad. NO:24 numaralı Dernek binamızda ,çoğunluk sağlanmadığı takdirde 19.11.2023 Pazar günü aynı saatte ve aynı adreste aşağıdaki gündem ile toplanmasına;

GÜNDEM

1-Açılış konuşması (Başkan)

2-Divan seçimi – saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3-Hertürlü gayrimenkul alımı ve satımı,taşıt alımı ve satımı,borç para alma ve ödeme konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi