Yaygın Gelişimsel Bozukluklar Destek Eğitim Programı

Yaygın Gelişimsel Bozukluk (YGB) (ya da son dönemlerde eş anlamlısı olan adı Otizm Spektrum Bozuklukları, OSB), sosyalleşme ve iletişim gibi çoklu temel fonksiyonların gelişmesinde gecikmeleri de içeren bir spektrum bozukluğudur. Erken çocukluk döneminde başlayıp, sosyal etkileşim, dil gelişimi ve davranış alanlarında yetersizliklere sahip olma durumudur. Davranış sorunları, yineleyici, sınırlı ilgi ve davranışları kapsamaktadır. Bu durumlar ise gelişimin birçok alanını etkileyerek kalıcı ve süreğen işlev bozukluklarına yol açabilmektedir.

DUYURU !!!

ÖĞRETİLEBİLİR ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ 10.10.2023 TARİHLİ 2023/10 YÖNETİM KURULU KARARI İLE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI İLANIDIR !!

Derneğimizin olağanüstü Genel Kurulu 12.11.2023 Pazar günü Saat 12:00’de Yenibatı mah. 2386.Cad. NO:24 numaralı Dernek binamızda ,çoğunluk sağlanmadığı takdirde 19.11.2023 Pazar günü aynı saatte ve aynı adreste aşağıdaki gündem ile toplanmasına;

1-Açılış konuşması (Başkan)

2-Divan seçimi – saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3-Hertürlü gayrimenkul alımı ve satımı,taşıt alımı ve satımı,borç para alma ve ödeme konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi

4-Dilek ve temenniler-Kapanış